Bezár
 
  Súgó  

Hogyan módosíthatom a jelszavam?

A jelszó módosításhoz válaszd a felső menüből a "Profilom" menüpontot, az alatta megjelenő almenüből pedig az "alap adataim" menüpontra kattints. Az ott megjelenő űrlap segítségével tudod a jelszavadat megváltoztatni.

Hogyan tölthetek fel képet?

A kép feltöltéshez elsőnek létre kell hoznod egy albumot. A "képeim" menüpontra kattintva a főmenü alatt megnyíló almenüben találhatod az "új album létrehozása" pontot. Hozz létre egy új mappát, majd lépj be az így létrejött albumba. Az alsó menüben ekkor már elérhető lesz a "kép feltöltése" menüpont. A kép feltöltéséhez Flash Player lejátszóra van szükség. Itt egyszerre akár több képet is feltölthetsz. Kattints a "Tallózás..." gombra, válaszd ki a számítógépedről a feltölteni kívánt képet / képeket, majd kattints a "Feltöltés" gombra. Feltöltés közben figyelemmel kísérheted, hogy egy-egy kép feltöltése milyen állapotban tart.

Hogyan állíthatok be avatárképet / profileképet?

Miután létrehoztál albumot, és töltöttél fel képet a mappába (bővebben a Hogyan tölthetek fel képet? pontban) van lehetőséged beállítani profilképet. Profilképet csak és kizárólag mindenki számára publikus albumba van lehetőség beállítani. Az album jogosultságait egy új album létrehozásánál a "Kik láthatják" pont alatt, egy meglévő album esetében "Képeim" menüpont alatt listázódott albumoknál a szerkesztés  gomb segítségével állíthatod. Szerkesztés   Ha az album mindenkinek látható, akkor lépj be a mappába, ahol a feltöltött képek listáját látod. Itt a "beállítás profilképnek"   gomb segítségével tudod a kiválasztott képet avatárnak beállítani. Beállítás profilképnek

Hogyan hívhatom meg ismerőseimet a haverok.hu körébe?

A felső menüben a meghívó menüpontra kattintva érheted el a meghívás funkciót. Itt több lehetőséged is nyílik a meghíváshoz. Egy meghívó küldése egy általad beírt e-mail címre, vagy akár tömegesen is meghívhatsz kontaktlista alapján. Bővebb tájékozatást a menüpont alatt olvashatsz.

Meghívtam az ismerősömet, de nem kapott meghívót, mitévő legyek?

Egyes levelező szolgáltatók spam (levélszemét) védelme igen erős, és lehet, hogy a spam mappában landol a kiküldött meghívónk. :( Ilyenkor elsősorban figyelmeztesd az ismerősödet, hogy lehetséges, hogy a levélszemetek közé került, és onnan ki tudja keresni a levelet.

A legtöbb szolgáltatónál sokat jelent, ha többen is bejelölitek, hogy "Ez a levél nem szemét", így megtanulja a rendszerük, hogy az általunk küldött levelek valósak, és nem kéretlen levelek.

Ez nagyon hasznos lehet, és egyben a mi munkánkat is nagyban segítetitek. Ha minden kötél szakad, akkor a meghívó főmenüre kattintva a megnyíló almenüben találhatjátok a függő meghívók menüpontot. Az egyes meghívók mellett találhattok egy újraküldés, és egy meghívó kód másolása gombot.

Az újraküldés gomb segítségével napi egyszer újra tudjátok küldeni a meghívót az ismerőseiteknek, a meghívó kód másolásával pedig egy olyan hivatkozást kaptok, amit ha sms-ben, e-mailben, msn-en, vagy bármilyen közvetlen kommunikációs csatornán megadtok az ismerősötöknek, akkor azonnal be tud regisztrálni a haverok.hu táborába.

Mire jók, és hogyan gyűjthetek krediketet?

Bővebb infó a kreditek menü alatt.

Hogyan küldhetek SMS üzenetet?

Az üzenetek főmenüpontra kattintva az alsó menüben találhatod az SMS, és SMS Light menüpontokat.

Az SMS menüpontban csak olyanoknak küldhetsz SMS-t, akik maguk is tagok a haverok.hu -n, és megadták a telefonszámukat és természetesen látható is a telefonszám számodra. Ez egy kicsit "drágább", de biztosabb megoldás az sms küldésre, az SMS megérkezése 99%-ig garantált.

Az SMS light menüpont alatt pedig bárkinek tudtok küldeni SMS-t, olyannak is, aki nem feltétlen haverok.hu tag. Ez sajnos egy bizonytalan szolgáltatás, az SMS megérkezését se garántálni nem tudjuk, se figyelni, hogy valóban elment -e, így a rizikó benne van, hogy a krediteket levonja, de az SMS nem megy el.

SMS-t küldtem, de nem kapta meg az ismerősöm

A sima SMS küldővel ez egyszerűen lehetetlen, ha még is előfordulna, akkor kérlek, jelezd felénk a kapcsolat menüpontban, hogy nem kapta meg az SMS-t az ismerősöd, és kivizsgáljuk az esetet, majd jóváírjuk az egyenlegeden a levont kreditet. Az SMS Light -al, pedig ahogy fentebb is írtuk ez sajnos előfordulhat. Sajnos nem egy stabil szolgáltatás, ezért is sokkal "olcsóbb", mint a sima SMS küldés. Az sms megérkezését nem tudjuk figyelni, így a kreditet sem tudjuk jóváírni. Sajnos, aki ezt használja, és az sms nem megy el, akkor a kredit levonva marad. Kérjük mielőtt ezt a szolgáltatásunkat használod, ezt vedd figyelembe!

Hogyan törölhetem a profilomat?

Ha nem szeretnél aktív tagja lenni oldalunknak, bármikor dönthetsz profilod kikapcsolásáról. A profilod kikapcsolása után, senki nem fogja látni az adatlapod. Viszont ha későbbiekben úgy döntesz, hogy mégis vissza szeretnél térni hozzánk, onnan folytathatod az ismerősök keresését ahol abbahagytad.

Miért látok kevesebb online felhasználót a listában, mint amennyi a fejlécben ki van írva?

Ez azért lehetséges, mert a fejlécben azt látod, hogy hány felhasználó van épp jelen az oldalon, viszont a listában nem láthatod azokat, akik rejtve kapcsolódnak.

A kérdésemre a választ nem találtam meg, mitévő legyek?

Kérdezd meg tőlünk a kapcsolat menüpont alatt.